Kundeservice 88 33 66 86 Alle hverdage mellem 08.00-16.00
 

71 procent i virksomhedspraktik efter blot to ugers forløb

Vores jobkonsulenter i Næstved

Hos DEKRA Job i Næstved afholder vi et to ugers forløb til jobparate kontanthjælps- og dagpengemodtagere, der har været ramt af længere tids ledighed (over ét år), og der har været fuld fart på borgerne og vores jobkonsulenter i Næstved. Rigtig mange borgere kommer derfor i virksomhedspraktik på meget kort tid.

Formålet med forløbet er, at deltagerne får etableret en virksomhedspraktik, og frem til midten af september er det lykkedes at få 48 ud af holdets 67 deltagere formidlet til en virksomhedspraktik inden for to uger.

Praktikkerne etableres på baggrund af individuelle samtaler, hvor borgeren og jobkonsulenten lægger en strategi for, hvilke arbejdsopgaver og beskæftigelsesmål, der er relevante, og hvilke virksomheder der skal ringes til for at lande praktikpladsen. I forløbet sørger vi desuden for, at den lediges CV er målrettet mod dét, som borgeren ønsker at arbejde med, og derefter sikres det, at CV’et er opdateret på Jobnet.

Indtil nu har resultatet af forløbet været, at alle de ledige har fået chancen for at møde en potentiel arbejdsgiver. Det er for de flestes vedkommende endt i en virksomhedspraktik. Tre af deltagerne blev endda tilbudt et ordinært job i stedet for praktik. I 16 tilfælde har der været afholdt en praktiksamtale, som desværre ikke er ført til etablering af en praktik.

Vi er stolte af, at vi gennem et positivt samarbejde mellem vores jobkonsulenter, de ledige, lokale virksomheder og sagsbehandlerne i kommunen har været i stand til at give samtlige deltagere en indgang til en virksomhed på et så kortvarigt forløb.

undefined