Kundeservice 88 33 66 86 Alle hverdage mellem 08.00-16.00
 

undefined

undefined

73 procent i praktik eller job på DEKRA Jobs ”facility-forløb”

Virksomhedsplaceringer virker, når det kommer til at få borgere, der er på kanten af arbejdsmarkedet, tilbage i job. Derfor er vi stolte af, at 73 procent af deltagerne på vores seneste facility-forløb i København kom i praktik eller job. I alt startede 11 ud af holdets 15 deltagere op hos en ny arbejdsgiver, hvoraf én kom direkte i ordinært arbejde. De 10 øvrige startede under eller i umiddelbar forlængelse af forløbet i en praktik inden for facility-området. Facility-området dækker bl.a. ufaglærte job inden for rengøring, køkken, vagtservice og ejendomsservice.

I forløbet blev der opsat i alt 24 praktiksamtaler i virksomheder, og 21 blev afholdt. Antallet af samtaler viser den aktive indsats, som borgerne og vores jobkonsulenter har lagt i at finde virksomhedsplaceringer. De fleste borgere på forløbet har været til to samtaler under forløbet. Det er svært for nogle af borgerne at gå til samtale, så derfor er det ekstra flot, at de har gået til flere samtaler for at opnå den rigtige virksomhedsplacering.

I DEKRA Job oplever vi, at disse facility-forløb hjælper deltagerne med at etablere kontakt til arbejdsmarkedet. Det hjælper dem med at finde en ny retning, de kan gå i, hvis de har barrierer ift. tidligere job, som opkvalificering og springbræt til et ordinært job eller til afklaring af arbejdsevne med henblik på f.eks. fleksjob. Derfor er vi stolte af de gode effekter på facility-forløbet.

 

undefined